aplicatii

This guy has my HTC

Cerberus

Telefoanele mobile pot fi foarte ușor furate din cauza dimensiunilor reduse și a ușurinței cu care pot fi ascunse. Hoții știu acest lucru și vânează obiectele de valoare și în special telefoanele performante ce pot fi valorificate ușor. Un caz recent a atras mâhnirea opiniei publice dar și comentarii ironie la adresa unei familii din județul Tulcea.

This guy has my HTC

Yannick de Neef din Belgia și-a petrecut vacanța la Lloret del Mar în Spania. Yannick de Neef a avut neșansa ca în preajma lui să ajungă și conaționalii noștri din Tulcea. Printr-un fenomen neelucidat încă de autorități, telefonul domnului Yannick de Neef a ajuns la familia din Tulcea care a început să-și facă poze cu telefonul. Ce nu știau tulcenii noștri e faptul că terminalul sicroniza conținutul multimedia cu serverele Dropbox. Pozele făcute cu HTC One X-ul belgianului au ajuns în contul acestuia de Dropbox. Despre ce fel de oameni e vorba vă las pe voi să vedeți pe site-ul „This guy has my HTC”.

În prezent există mai multe aplicații care protejează telefonul împotriva furturilor și împrotriva accesului neautorizat. Bitdefender oferă o versiune pentru protecția datelor împotriva virușilor cu un modul anti-theft, G-Data și AVG au de asemenea ofertele lor. Noi vă propune însă aplicația Cerberus, concepută special pentru furtul de telefoane.

Cerberus anti-theft

Cerberus oferă serviciul de Remote Control prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul mesajelor text dacă SIM-ul mai este prezent în terminal. SIM-ul este verificat iar dacă cineva folosește neautorizat SIM-ul, utilizatorul primește alerte.

Prin Remote Control, aplicația Cerberus identifică poziția telefonului, poate înregistra sunetele, preia lista apelurilor, poate bloca terminalul cu un simplu cod și poate transmite mesaje hoțului. Cerberus activează automat modulul GPS și identifică poziția terminalului.

Aplicația Cerberus costă 2.99€ și poate fi descărcată din Google Play. Dacă aveți mai multe dispozitive cu Android (dar nu mai mult de 5) le puteți administra cu un singur cont. Hoțul telefonului poate fi repede identificat iar telefonul poate fi recuperat dacă apelați la Poliție.

Cum funcționează Cerberus

Cerberus

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus L5II
LG ne prezintă sistemul de stabilizare OIS

Ne plac telefoanele LG și mai ales ne place politica de preț pe care o adoptă compania din Coreea de...

Închide