stiri

14 companii românești sunt prezente la Mobile World Congress

Allview Speed City

În 2015, prezența României la Barcelona este marcată de lansarea de produse și prezentarea de soluții dezvoltate de români. Din Brașov, Visual Fan aduce pe piața telefoanelor inteligente trei modele sub brand Allview: X2 Soul Pro, E2 Sign și Viva H7 Extreme. La capitolul soluții software, clujenii atrag atenția prin AROBS Transilvania Software și serviciile TrackGPS și Optimall SFA și prin aplicațiile iSpeed Cam, Be Alert și SpeedGuard de la Codespring.

Allview Smart2View

Allview Smart2View

Monitorizarea sănătății are un rol important în lansările românești la MWC 2015, ZivaCare și MyHealth de la Ropardo sunt doar câteva dintre aplicațiile din acest domeniu. O altă aplicație interesantă este adusă de Dapredi Soft Systems prin Quiz, un simulator de examen teoretic auto care facilitează învățarea noțiunilor teoretice necesare pentru doritorii de permis de conducere.

Timișorenii de la InfoBest lansează Mix & Style, disponibilă pe Google Play (Android), o aplicație de modă revoluționară care permite încercarea hainelor și crearea ținutelor direct pe telefonul mobil.

Compania Sphinx IT din Timișoara prezintă Howdy, o aplicație mobilă care aduce la un loc toate soluțiile de chat cunoscute, de la Facebook și Hangouts până la celebrul Yahoo! Messenger, și iSchools, o soluție inedită pentru notarea elevilor și liceenilor. Alte lansări sunt IQboard al celor de la M&M MediaNet sau soluția Bubble a celor de la Simartis.

Companiile care reprezintă România la Barcelona sunt M&M Medianet SRL, Sphinx IT SRL, Dapredi Soft Systems SRL și Infobest România SRL din Timișoara; din Cluj participă Arobs Transilvania Sortware SRL, Codespring SRL, Altom Consulting SRL, Fortech SRL și Net Brinel S.A; din Capitala țării iau parte Simartis Telecom SRL și Rinf Outsourcing Solutions SRL. Ultimele trei companii pe lista sunt Visual Fan SRL din Brașov, IT Six Global Services SRL din Craiova și Ropardo SRL din Sibiu.

Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la standul numărul 6H40.

14 companii românești sunt prezente la Mobile World Congress, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Intel Atom x5 si x7
Intel a lansat gama de procesoare Atom x3 cu nume de cod “SoFIA”

Intel a lansat gama de procesoare Intel Atom x3 (cu nume de cod “SoFIA”), prima platformă de comunicații integrată a...

Închide