stiri

Sony Tablet S și Tablet P se pregătesc de lansarea europeană

Dacă HP a pierdut mizând pe un sistem de operare propriu, alte companii au fost mai prevăzătoare. Sony va intra în mod oficial în clubul Android, japonezii anticipând că succesul nu poate fi construit fără partenerii americani.

Tabletele P și S se pregătesc pentru lansarea europeană. Cele două modele rulează Android 3.1 Honeycomb, vor primi în scurt timp update-ul la versiune 3.2 și au caracteristici ce le disting de plutonul Tegra 2.

Modelul Tablet S este disponibil în variante cu 16 și 32GB memorie, cu Wi-Fi și 3G. La baza celor două modele stă aceeași platformă NVIDIA Tegra 2 însă ecranul e ceva mai special, Sony fiind expert în realizarea de display-uri. Ecranul sensibil la atingere, de tip capacitiv, cu diagonala 23.8cm (9.4 inci) beneficiază de un contrast ridicată și de o bună luminozitate. Tehnologia TruBlack controlează reflexia soarelui și intensitatea luminii ecranului pentru a asigura o bună vizibilitate atât în încăperi cât și atunci în lumină exterioară. O diodă infraroșu permite comanda televizoarelor Bravia și utilizarea tabletei ca o telecomandă.

Tablet P este format din două ecrane cu diagonala de 5.5 inci și rezoluția 1.024×480 pixeli, în stilul Kyocera Echo. Prin modul DLNA utilizatorul poate transmite fluxul video desfășurat pe ecranul tabletei direct pe un televizor compatibil.
Tablet S va costa 479 euro în Europa iar Tablet P va fi ceva mai scump, fiind prețuit la 599 de euro. Sony Tablet S va fi pe rafturile magazinelor de la sfârșitul lunii septembrie iar modelul P va ajunge pe piață în octombrie.

To Top

Citește articolul precedent:
Android rămâne rege în America

ComScore a dat publicității un raport în care monitorizează evoluțiile ce au loc pe piața telefoanelor mobile. În cele trei...

Închide