stiri

30 de milioane de S III vândute în toată lumea

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Samsung are motive de mândrie pe bună dreptate. Compania a anunțat astăzi că a reușit comercializarea a 30 de milioane de unități Galaxy S III vândute în întreaga lume, în cinci luni de la lansarea sa.

Creșterea Samsung este evidențiată mai bine dacă ne raportăm la GALAXY S II. Anul trecut în primele 150 de zile de la lansare, GALAXY S II s-a vândut în „numai” 10 milioane de exemplare.

Android de 5 ori mai bun ca iOS

Creșterea vânzărilor de telefoane Samsung a fost strâns legată de creșterea sistemului de operare Android. În momentul de față Android are o cotă de piață de 5 ori mai mare ca iOS iar dacă lucrurile vor mai continua așa sisteme de operare precum Windows Mobile sau iOS vor avea soarta Symbianului.

Samsung Galaxy S III are puțini rivali care să-i poată afecta poziția. Intrarea pe piață a unor modele mai avansate ca HTC One X+ și Nexus 4 ar putea diminua efervescența vânzărilor.

Samsung pregătește deja a patra generație a telefoanelor Galaxy S, noul model S4, ce va fi disponibil undeva în primăvara anului viitor, va fi mai puternic și va încorpora ecrane cu densitate mai mare și posibilitatea de încărcare wireless a acumulatorului.

Clienții pot cumpăra telefonul Galaxy S III în culorile: Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black și Titanium Grey.

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

To Top

Citește articolul precedent:
Panasonic Eluga
Panasonic Eluga trece la ICS

Panasonic a făcut un pariu greșit atunci când a mizat pe ecranele cu plasmă în dauna celor LCD iar acum...

Închide