aplicatii

7 aplicații Android pentru copii

7 aplicatii Android pentru copii

Nici AndroidLive nu a uitat de Ziua Copilului, așa că pentru zilele ploioase si pentru zilele în care micuțul este bolnăvior vă prezentăm o listă de 10 aplicații Android care să-l distreze pe pici.

Flamingo Sandbox

Famigo, Inc

În primul rând, trebuie să vă asiguraţi că prichindelul nu va suna contacte importante, nu va trimite email-uri anapoda și nu va accesa aplicații care v-ar putea cumva încurca în vreun fel. Aici intră în scenă Flamingo Sandbox. Când aplicația este activată, permite accesarea numai câtorva aplicații aprobate în prealabil. Blochează apelurile telefonice, aplicația de mesaje și posibilitatea de a achiziționa software prin smartphone.

Flamingo Sandbox este ca o cască protectoare a utilizatorului de Android și este disponibil gratuit în Google Play. Flamingo Sandbox

iStoryBooks

iMarvel

De vreme ce copilul nu mai are acces la lucruri periculoase, trebuie să îi și oferim ceva de făcut. iStoryBooks oferă o colecție de e-book-uri ilustrate cu povești clasice precum Cenușăreasa, Cei trei purceluși, Scufița Roșie și multe altele. Și în acest caz, secțiunea pentru părinți este protejată. Dezvoltatorii promit câte o carte nouă tocmai bună pentru citit la fiecare două săptămâni.

O veste și mai bună este faptul că aplicația poate fi downloadată gratuit. iStoryBooks

Color & Draw for kids phone ed

Tipitap

Ca să economisiți bani pe hârtie și creioane, puteți instala Color & Draw for kids phone ed. Aplicația cuprinde o colecție de 50 de desene pentru colorat cu posibilitatea de a achiziționa mai multe. În plus, copilul poate să-și dea frâu liber imaginației și să ăși aștearnă imaginația pe foaie în modul de desenat. Color & Draw for kids phone ed are suport multi-touch și spre deosebire de modalitatea clasică de a desena, micuțul are la dispoziție funcția undo. Capodoperele realizate pot fi salvate în galerie și distribuite prietenilor.

Puteți cumpăra aplicația la prețul de 3,56 RON. Color & Draw for kids phone ed

Kids Numbers and Math

intellijoy

Nici o distracție a copilului nu este mai agreată de părinte decât cea educativă. Cu ajutorul aplicației Kids Numbers and Math, cel mic poate învăța numele până la 20 și chiar și operații matematice de bază. Aplicația este disponibilă atât gratuit, cât și în varianta plătită.

Singura diferență dintre cele două este că vesriunea contra cost permite setarea unei margini superioare pentru numere, până la 20. Rămâne la aprecierea fiecăruia dacă acest feature merită cei 10,76 RON.

Kinds Numbers and Math

Kids Memory Game Plus

Fun4Kids

Aplicația antrenează memoria copilului cu ajutorul imaginilor foarte drăguțe și jocurilor. Rățuște, cățeluși și păsărele – toate-și găsesc un loc în dezvoltarea gândirii micuțului. Varianta gratuită include numai 4 niveluri, iar cea plătită este disponibilă la prețul de 3,56RON. Kids Memory Game

Kids Piano

Sunny Day

Cine poate spune dacă prichindelul va ajunge un mare muzician sau nu? De multe ori, 8 note muzicale sunt suficiente pentru distracție și educație, iar asta este exact ce oferă Kids Piano. Grafica aplicației este adorabilă și cu ajutorul ei, nu trebuie să vă mai încărcați spațiul cu un pian de jucărie adevărat.

Kids Piano se găsește și gratuit, iar varianta plătită oferă jocuri în plus contra prețului de 8,96RON.

How to make Paper Airplanes

Mobilicos

Această aplicație este probabil destinată copiilor mai mărișțori, dar cu ea cel mic va fi sigur cel mai talentat la făcut avioane din toată școala. How to make Paper Airplanes ilusterază impecabil fiecare pas pentru a crea diverse modele de avioane. Se poate să fie captivant chiar și pentru adulți. Aplicația este disponibilă gratuit. How to make Paper Airplanes

To Top

Citește articolul precedent:
Lenovo K800
Smartphone-ul Lenovo K800 cu procesor Intel disponibil în China

În ianuarie, la CES, am văzut pentru prima oară dispozitivul ce a deschis linia de smartphone-uri cu procesoare Intel. De...

Închide