jocuri

A Game With Balls

Sistemul de operare Android nu duce lipsă de jocuri interesante. Avantajați de senzorii telefoanelor mobile dar și de algoritmii care simulează perfect elemente de fizică mecanică precum ciocnirile între corpuri, programatorii au conceput o serie de jocuri foarte atractive.

A Game With Balls este o creație Puppy Punch Productions în care jucătorul are ca scop protejarea propriului tun de corpurile care cad necontenit.

Modificarea traiectoriei corpurilor se poate face cu lovituri plasate inteligent astfel încât forțele care se compun să lucreze în favoarea jucătorului. Jocul este controlat cu ajutorul ecranului tactil. O atingere cu degetul declanșează tragerea cu o ghiulea ușoară, o atingere u două degete crește intensitatea loviturilor. Nu întotdeauna o lovitură mai puternică este mai eficientă. Alegerea unui unghi potrivit schimbă traiectoria corpului aflat în cădere astfel încât traiectoria sa să nu pună în pericol tunul.

Fiecare temă a jocului are propriile caracteristici: mecanică, melodii, ghiulele, fond și multe altele.


Pentru a descărca jocul A Game With Balls puteți accesa legătura către Android Market. Jocul costă 2.97 lei, are 18MB și este compatibil cu sistemul de operare Android 2.2 Froyo sau cu versiunile superioare.

To Top

Citește articolul precedent:
Iconia Tab A100
Acer Iconia A100 a intrat pe piata

Noua tabletă Acer Iconia A100 cu diagonala de 7 inci este prezentă pe rafturile magazinelor începând de ieri 12 august....

Închide