A Game With Balls

| |

Sistemul de operare Android nu duce lipsă de jocuri interesante. Avantajați de senzorii telefoanelor mobile dar și de algoritmii care simulează perfect elemente de fizică mecanică precum ciocnirile între corpuri, programatorii au conceput o serie de jocuri foarte atractive.

A Game With Balls este o creație Puppy Punch Productions în care jucătorul are ca scop protejarea propriului tun de corpurile care cad necontenit.

Modificarea traiectoriei corpurilor se poate face cu lovituri plasate inteligent astfel încât forțele care se compun să lucreze în favoarea jucătorului. Jocul este controlat cu ajutorul ecranului tactil. O atingere cu degetul declanșează tragerea cu o ghiulea ușoară, o atingere u două degete crește intensitatea loviturilor. Nu întotdeauna o lovitură mai puternică este mai eficientă. Alegerea unui unghi potrivit schimbă traiectoria corpului aflat în cădere astfel încât traiectoria sa să nu pună în pericol tunul.

Fiecare temă a jocului are propriile caracteristici: mecanică, melodii, ghiulele, fond și multe altele.


Pentru a descărca jocul A Game With Balls puteți accesa legătura către Android Market. Jocul costă 2.97 lei, are 18MB și este compatibil cu sistemul de operare Android 2.2 Froyo sau cu versiunile superioare.

A Game With Balls, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!