stiri

Acer anunță Liquid E3 și Liquid Z4

Acer Liquid E3

Acer a anunțat noile telefoane Liquid E3 și Liquid Z4, două modele ce consolidează prezența companiei în segmentul entry-level și mainstream.

Acer Liquid E3

Acer Liquid E3 dispune de un ecran IPS cu diagonala de 4.7 inci cu rezoluția 720p. Procesorul quad-core este cuplat la o memorie RAM ce cuantifică 1GB. Lista de specificații mai include Wi-Fi, GPS și 4GB memorie flash. Camera principală are 13 megapixeli și contrastează cu restul specificațiilor. Camera frontală oferă 2 megapixeli și este însoțită de un bliț LED, Liquid E3 fiind probabil primul telefon ce oferă acest lucru.

Acer Liquid E3

Acer Liquid E3

Acer Liquid E3 rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean și va beneficia de un update la KitKat la scurt timp de la lansare. Telefonul va fi disponibil în Europa din luna aprilie la prețul de 199 euro.

Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4 este un model entry-level cu ecran TFT de 4 inci. Procesorul dual-core rulează la frecvența de 1.3GHz iar camera principală oferă 5 megapixeli. Acer Liquid Z4 rulează Android 4.2.2 Jelly Bean și nu există un plan de update.

Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4

Acer Liquid Z4 va fi disponibil în Europa din luna aprilie la prețul de 99 euro. Ambele telefoane vor fi expuse la Mobile World Congress în Barcelona.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS PadFone Infinity Lite
Asus PadFone Infinity Lite iese la lumină

ASUS a anunțat în Taiwan o nouă versiune a celebrului telefon Padfone denumită PadFone Infinity Lite. Lansarea acestei versiuni vine...

Închide