Acer CloudMobile ar putea veni la MWC

| |

Concurența pe piața mobile se va ascute anul acesta odată ce numărul produselor anunțate a crescut foarte mult. Pe lângă giganții din industria IT, cu un portofoliul consistent de modele Android, își fac simțită prezența și alte companii care nu s-au implicat prea serios în acest segment.

Acer va prezenta la Mobile World Congress 2012 noul telefon Acer CloudMobile. Terminalul, pregătit pentru trimestrul 3 al acestui an, va rula sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe un ecran cu diagonala de 4.3 inci. Așa după cum îi spune și numele, CloudMobile va avea acces la serviciile de tip cloud oferite de compania producătoare.

În spatele ecranului cu rezoluție 720p va sta cel mai probabil un procesor dual-core și un GB de memorie RAM.

Mobile World Congress 2012 este principalul târg european dedicat în exclusivitate industrie mobile. Expoziția se va desfășura în perioada 27 februarie – 1 martie 2012 în orașul Barcelona.

Acer CloudMobile

Acer CloudMobile ar putea veni la MWC, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!