Adobe Flash Player 10.2 este disponibil pe Android Market

| |

Versiunea Adobe Flash Player 10.2 este acum disponibilă pentru echipamentele ce rulează Froyo, Gingerbread și Honeycomb. Versiunea Flash Player 10.2 pentru Honeycomb este aflată la stadiul beta din punct de vedere tehnic, utilizatorii tabletelor Motorola Xoom, spre exemplu, putând să se bucure, cu anumite rezerve, de binefacerile flash în ce privește interactivitatea site-urilor.

Atunci când rulează pe sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb, Flash Player 10.2 va profita de accelerarea hardware și în mod particular de clipurile H.264. Posesorii tabletelor Xoom vor trebui să-și facă update-ul la versiunea Android 3.0.1 înainte de a instala noua versiune Flash Player. Pentru aceia ce dispun de telefoane dotate cu Android Gingerbread și Froyo, versiunea 10.2 va oferi o creștere a performanței. Dacă telefonul integrează și un procesor dual-core, plusul de performanță va fi mai bine simțit.

Pentru a descărca și instala noua versiune Adobe Flash Player 10.2 utilizați codul QR de mai jos.

Adobe Flash Player 10.2 este disponibil pe Android Market, 8.0 out of 10 based on 12 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (12 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Adobe Flash Player 10.2 este disponibil pe Android Market”

  1. Bag barcode scanner si nu-mi downlodeaza aplicatia, imi spune ca nu o gaseste.
    Unde o gasesc in alta parte?

  2. AndroidLive!

    o vei gasi pe android market. codul de mai sus functioneaza, iti va deschide linkul catre flash player 10.2 in market

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!