stiri

Adobe Flash Player 10.2 este disponibil pe Android Market

Versiunea Adobe Flash Player 10.2 este acum disponibilă pentru echipamentele ce rulează Froyo, Gingerbread și Honeycomb. Versiunea Flash Player 10.2 pentru Honeycomb este aflată la stadiul beta din punct de vedere tehnic, utilizatorii tabletelor Motorola Xoom, spre exemplu, putând să se bucure, cu anumite rezerve, de binefacerile flash în ce privește interactivitatea site-urilor.

Atunci când rulează pe sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb, Flash Player 10.2 va profita de accelerarea hardware și în mod particular de clipurile H.264. Posesorii tabletelor Xoom vor trebui să-și facă update-ul la versiunea Android 3.0.1 înainte de a instala noua versiune Flash Player. Pentru aceia ce dispun de telefoane dotate cu Android Gingerbread și Froyo, versiunea 10.2 va oferi o creștere a performanței. Dacă telefonul integrează și un procesor dual-core, plusul de performanță va fi mai bine simțit.

Pentru a descărca și instala noua versiune Adobe Flash Player 10.2 utilizați codul QR de mai jos.

To Top

Citește articolul precedent:
Guerrilla Bob aterizeaza pe Android

Unul din jocurile ce și-au câștigat o bună reputație printre posesorii de iPhone va fi disponibil pentru platforma Android. Guerrilla...

Închide