Adobe Flash Player 11 cu jocuri 3D

| |

Adobe va aduce o serie de modificări importante tehnologiei Flash ce vor permite crearea jocurilor 3D la calitate HD. Dezvoltatorii vor putea combina cod HTML5, Flash precum și alte scripturi pentru noile aplicații. Flash Player 11 și AIR 3 vor accelera grafica 2D și 3D în noile aplicații pentru platforma Android precum și pentru alte medii.

Programatorii vor putea să pună în mișcare milioane de obiecte 2D sau 3D la viteza de 60 de cadre pe secundă redând jocuri cu o grafică comparabilă cu cele rulate pe console. Pentru dezvoltarea mai rapidă a aplicațiilor sunt disponibile biblioteci open-source ce oferă instrumente pentru integrarea senzorilor precum accelerometru, busolă digitală, senzori de lumină sau NFC (near field communications) etc.
Adobe garantează compatibilitatea cu sistemele de operare pe 64 biți precum și cu ultimele browsere.
Flash Player 11 și AIR 3 vor fi disponibile în luna octombrie.

Adobe Flash Player 11 cu jocuri 3D , 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Adobe Flash Player 11 cu jocuri 3D”

  1. Adobe a tot facut update-uri la flash dar din pacate nu a rezolvat principala problema, cea a blocarilor repetate. Avea dreptate Steve Jobs cand spunea ca flash este un soft cu probleme care creeaza o experienta neplacuta utilizatorului. Din cauza actualului flash browserul se blocheaza in mod repetat. In zadar am 4 nuclee cu HT daca softul e prost rau de tot.
    Nu stiu ce ar putea aduce flash 11 dar in mod sigur nu stabilitate. Stabilitatea e un termen necunoscut pentru programatorii ce se ocupa de flash.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!