stiri

Huawei are propria interfață grafică pentru Android

Huawei Emotion UI

Huawei a prezentat în cadrul IFA interfața grafică Emotion UI pentru sistemul de operare Android. Chinezii și-au pus propria amprentă asupra sistemului de operare Android pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

O gamă largă de setări precum luminozitatea ecranului, auto reply, volumul soneriei pot fi schimbate doar modificând profilul smartphone-ului. De asemenea, funcţiile folderelor sunt simplificate pentru un acces mai uşor la aplicaţii. “Me Widget” permite utilizatorilor să combine toate informaţiile şi funcţiile de care au nevoie într-un singur widget, customizabil, în timp ce “Smart Tutorial” joacă rolul unei funcţii de support care să îi ajute pe utilizatorii începători să se pună la curent cu dotările telefonului în cel mai scurt timp posibil.

Începând din 30 august 2012, Huawei va apela la utilizatori pentru a primi feedback în ce priveşte designul şi funcţionalitatea noii interfeţe şi îşi pot spune părerea scriind la următoarea adresă de mail:emotion@huawei.com. Versiunea în limba engleză a interfeţei UI va fi disponibilă pentru descărcare în ultimul trimestru al lui 2012.

Huawei Emotion UI

Huawei Emotion UI

To Top

Citește articolul precedent:
Google Nexus 7
O reclamă pentru Nexus 7

Google știe că tabletele sunt un instrument de joacă iar părinții nu vor ezita să le cumpere copiilor un astfel...

Închide