stiri

Află totul despre pârtiile de ski

Românii sunt mari pasionați de ski, copacii din Austria fiind martori ai nenumăratelor aventuri trăite de aceștia. Aplicațiile ce oferă informații despre pârtiile de ski din întreaga lume sunt destul de numeroase în Android Market însă nu toate sunt orientate către Estul Europei. Am selectat pentru dumneavoastră aplicația Ski TrailMaps publicată de Todd Schmalhurst.

Telefonul echipat cu Android devine o sursă inepuizabilă de informații. Ski TrailMaps oferă informații despre 1000 de piste de ski din toată lumea. Hărțile sunt ușor de descărcat și pot fi vizualizate direct pe munte fără a fi necesară o conexiune la internet.

Ski TrailMaps devine o resursă importantă pentru planificarea vacanțelor pentru schiori. Adițional informațiilor de bază, aplicația oferă acces la camere web amplasate pe piste, buletine meteo și strat de zăpadă etc. Ariile geografice includ hărți din cele 10 provincii canadiene, 14 țări europene, Statele Unite ale Americii, Argentina, Chile dar și din Australia și Noua Zeelandă.

Dacă această aplicație nu este suficientă pentru dumneavostră puteți instala Ski & Snow Report sau oricare alt titlu sugerat de Android Market.

Aplicația Ski TrailMaps de la Todd Schmalhurst poate fi descărcată gratuit din Android Market însă versiunea Pro, cea care oferă informațiile importante costă 6.47 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Nexus în oferta Vodafone

Samsung Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, va intra în oferta Vodafone. Clienții vor putea achiziționa...

Închide