jocuri

Age of Zombies iti aduce strigoii pe ecranul telefonului

Age of Zombies

Halbrick, compania care a lansat popularul joc Fruit Ninja, vine acum cu o nouă provocare pentru jucătorii pasionați de acțiune. Age of Zombies și-a făcut recent apariția pe Android Market și promite clipe de satisfacție deplină.
Eroul acțiunii, Barry Steakfries, va trebui să salveze planeta de Professor Brains, personajul negativ, care dorește să distrugă omenirea cu ajutorul unor zombii, moroi, strigoi, pricolici, varcolaci sau oricum vreți să le spuneți. Barry Steakfries nu luptă cu mâinile goale, el este ajutat de un întreg arsenal ce include tone de muniție și mitraliere care mai de care mai performante.
Age of Zombies este compatibil cu orice telefon care rulează sistemul de operare Android 1.6 (Donut) sau o versiune superioară.

Jocul, de care posesorii consolelor Xperia Play se bucură deja de câteva săptămâni, costă în mod normal 2.99 dolari (9.13 lei) pe Android Market.

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds pe viu

Jocul Angry Birds ar fi o adevărată provocare logistică dacă s-ar desfășura în realitate. Păsările ar refuza să participe la...

Închide