jocuri

Age of Zombies pentru Xperia Play

Sony Ericsson Xperia Play pare a fi răsfățatul producătorilor de jocuri pentru sistemul de operare Android. După ce în urmă cu câteva zile anunțam că jocurile pentru această platformă vor fi mai scumpe decât cele postate pe Android Market astăzi, iată că a venit rândul jocurilor concepute special pentru Xperia Play. Capacitatea celor de la Sony Ericsson de a vinde jocuri mai scumpe pe site-ul propriu încurajează dezvoltatorii aflați în căutarea profitului.

Age of Zombies va fi disponibil pentru Xperia Play cu o serie de adaptări speciale pentru pad-ul telefonului. Jocul va putea fi instalat, de asemenea, și pe alte terminale cu Android însă manevrarea personajului s-ar putea să fie un pic mai dificilă. Cei care vor dori să se strecoare printre zombii și dinozauri vor mai aveam puțin de așteptat până când telefonul va ajunge și în magazinele de la noi.
Dacă vreți să vedeți cum decurge acțiunea, vizionați clipul de mai jos unde doi dintre programatorii de la Halfbrick vă oferă câteva detalii.

To Top

Citește articolul precedent:
Android va conduce pe piata smartphone-urilor

Android își va mări cota de piață până în anul 2015, fiind unul dintre motoarele din spatele dezvoltării telefoanelor inteligente....

Închide