stiri

Ai grijă la datele din telefon!

Bitdefender Mobile Security pentru Android

Datele stocate în telefon sunt foarte importante mai ales dacă aveți filme deocheate care vă pot pune într-o postură jenantă. S-a întâmplat de mai multe ori ca unele vedete din România să fie trădate de filmele și fotografiile stocate în telefon. Cel mai recent caz este cel al Biancăi Drăgușanu care și-a pierdut telefonul cu tot cu filmele realizate de-alungul timpului. Nu mai vorbim de contactele din agendă și de problemele care pot apărea din acestă cauză.

Smartphone-urile sunt pierdute frecvent în locuri publice. Anul trecut, aproximativ 1.500 de dispozitive mobile au fost pierdute în aeroportul din Frankfurt, cel mai mare aeroport din Germania.

Soluțiile pentru protecția datelor stocate pe telefoanele cu Android sunt foarte diverse cele mai bune venind de la Bitdefender, G Data sau Kaspersky. Datele și aplicațiile pot fi protejate cu parole și șterse de la distanță astfel încât hoțul să nu poată exploata informațiile din telefon.

Bitdefender Mobile Security pentru Android

Bitdefender Mobile Security pentru Android

To Top

Citește articolul precedent:
Tableta ASUS Transformer Pad Infinity – lansată oficial în România

ASUS a lansat ieri în România cea mai performantă tabletă a momentului, Transformer Pad Infinity. Ziariștii au fost invitați la...

Închide