stiri

Alcatel One Touch Pop C2 apare pe un site olandez

Alcatel One Touch Pop C2

Alcatel adaugă un nou membru familiei One Touch Pop. Telefoanele din această serie sunt foarte ieftine și se adresează cumpărătorilor cu venituri reduse. Spre surprinderea noastră, Alcatel One Touch Pop C2 apare pentru prima dată în Olanda și nu într-o țară în curs de dezvoltare unde astfel de telefoane sunt justificate. Familia One Touch Pop include mai multe modele (C1, C3, C5 și C7) cele mai multe dintre ele fiind lansate în septembrie 2013.

Alcatel One Touch Pop C2 dispune de un ecran touchscreen cu diagonala de 4 inci și rezoluția de 480×800 pixeli. Camera principală are 3 megapixeli și poate fi folosită la recunoașterea codurilor QR. Alcatel a ales un procesor dual-core la frecvența de 1.3GHz și a adăugat 512MB de memorie RAM. Datele sunt stocate în memoria flash de 4GB însă există posibilitatea de a adăuga un card de memorie microSD. Telefonul este livrat cu un software vechi, Android 4.2 Jelly Bean, și este puțin probabil ca Alcatel să ofere un update.

Alcatel One Touch Pop C2 costă 79 de euro în Olanda. Împreună cu abonamentele subvenționate de operatorii mobili, telefonul ar putea fi distribuit gratuit.

Alcatel One Touch Pop C2

Alcatel One Touch Pop C2

Vezi ofertele Alcatel!

To Top

Citește articolul precedent:
Philips S388
Gama S de la Philips este completată de două noi modele

Chinezii de la CEC (China Electronics Corporation) își îmbogățesc oferta cu două noi telefoane mobile – S388 şi S308, ambele...

Închide