stiri

Allview A5 Quad Plus vine cu Android Lollipop

Allview A5 Quad Plus

Telefonul dual-SIM A5 Quad Plus vine acum echipat cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Cu un display de 4.5” IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Noul smartphone A5 Quad Plus are integrat un procesor Cortex A53 Quad Core și soluția grafică Mali T720, pentru un plus de performanță. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM și 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă adăugând un card microSD de până la 32 GB.

Telefonul dispune de două camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus și un număr impresionant de funcții: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Multi Angle.

Display-ul IPS de 4,5” oferă un unghi larg de vizualizare, de până la 176°, redând culori naturale. Pentru o grosime redusă a display-ului, touchscreen-ul a fost construit cu ajutorul tehnologiei OGS (mai multe straturi laminate).

A5 Quad Plus este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la prețul de 499 lei.

Allview A5 Quad Plus

Allview A5 Quad Plus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
nJoy Maya8
Tableta Maya 8 de la nJoy rulează Android 4.4.2

nJoy, o companie românească cu sediul în Timișoara, oferă pe piața locală noua tabletă Maya 8, un dispozitiv 3G pentru...

Închide