stiri

Allview aduce telefonul P8 Energy PRO la Mobile World Congress

Allview P8 Energy PRO

Allview, compania românească specializată în comerțul cu telefoane mobile și tablete, a adus la Mobile World Congress 2016 un nou telefon/phablet cu performanțe ridicate.

 
P8 Energy PRO este mai degrabă un phablet unibody, cu spate metalic și ecran AMOLED Full HD de 6 inci.
P8 Energy PRO este echipat cu un acumulator de 5020mAh care asigură până la 2 zile de folosire intensă sau 3 zile la o utilizare ponderată. Datorită capacității mari a acumulatorului, dispozitivul poate deveni și baterie externă pentru alte aparate cu ajutorul cablului OTG. Tehnologia Fast Charging asigură o durată scurtă de încărcare. În doar 10 minute acumulatorul se încarcă în proporție de 10%, energie suficientă pentru 22 de ore și jumatate de utilizare în Mod Extrem (de economisire a energiei).

 
Smartphone-ul integrează un procesor Octa Core la 1,3GHz și dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 128GB. Dispozitivul asigură conectivitate 4G Dual Mode, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri, cu viteze de download de până la 150Mbps.

 
Camera principală de 13MP cu Autofocus este prevăzută cu 5 lentile și protecție din safir pentru o rezistență sporită la zgârieturi. Camera frontală de 5MP este perfectă pentru amatorii de selfie-uri care au la dispoziție multiple posibilități pentru a ajunge la imaginea dorită.

P8 Energy PRO este disponibil în culorile auriu și argintiu. Smartphone-ul P8 Energy PRO este disponibil, pe bază de precomandă, la prețul de 1.899 lei iar livrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie 2016.

 

 

Allview P8 Energy PRO

Allview P8 Energy PRO

To Top

Citește articolul precedent:
Fete LG
Țările dezvoltate se îndreaptă către 5G

Operatorii români de telefonie din România (Orange, Vodafone și Telekom) nu fac investiții suficiente în rețele, ei fac doar profituri...

Închide