stiri

Allview a alansat smartphone-ul X4 Soul mini

Allview X4 Soul mini

Allview a alansat smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din această serie.

Telefonul X4 Soul mini are design metalic și este echipat cu senzor de amprentă, asigurând astfel securitate sporită pentru datele utilizatorului. Display-ul de 5 inch IPS HD oferă luminozitate excelentă și culori vii, în unghiuri largi de vizualizare. Pasionaților de fotografie X4 Soul mini le pune la dispoziție o cameră principală cu rezoluție de 13MP și autofocus, iar pentru selfie-uri există camera frontală de 8MP.

X4 Soul mini este disponibil în două variante de memorie RAM: 2GB si 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. Terminalul rulează Android 7.0 Nougat, asigurând o experiență multitasking îmbunătățită, în comparație cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.

X4 Soul mini oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

X4 Soul mini va fi protejat în totalitate de zgârieturi sau lovituri, chiar din prima clipă, întrucât pachetul de comercializare include un capac de silicon si folie de protecție a ecranului.

Smartphone-ul X4 Soul mini este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi (27.04.2017) la prețul 749 lei (versiunea 2GB RAM) și 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar livrările vor începe din 3 mai, respectiv 9 mai 2017.

Allview X4 Soul mini

Allview X4 Soul mini

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
YouTube Kids
Aplicația YouTube Kids este optimizată acum pentru televizoarele inteligente

Aplicația YouTube Kids protejează copiii împotriva conținutului neadecvat vârstei lor, devenind un centru de recreere destinat celor mici. Aplicația este...

Închide