stiri

Allview AllDro Speed se prezintă surprinzător de bine

AllDro Speed

Allview a anunțat astăzi, 12 decembrie, o nouă tabletă cu Android care se prezintă ca o alternativă interesantă la oferta actuală. AllDro Speed dispune de un ecran capacitiv multitouch, cu diagonala de 7 inci și un procesor Cortex A8 ce rulează la 1.2Ghz. Chipsetul din interiorul tabletei conține nucleele de procesare grafică Mali 400 MP, pe care le-am putut întâlni și pe Samsung Galaxy SII, rezultatele grafice fiind superioare modelelor entry-level.

AllDro Speed a fost creată pentru a depăși așteptările utilizatorilor oferind o experiență multimedia superioară prin soluția tehnică implementată. Cea mai subțire tabletă Allview este reprezentativă pentru cei care caută o tabletă rapidă ca timp de răspuns la comenzi, atât în rularea aplicațiilor office și a jocurilor Android cât și în conectarea la internet.”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

AllDro Speed oferă suport pentru Flash Player 11 iar filmele rulate pe tabletă pot fi transferate prin intermediul unui cablu HDMI direct pe ecranul televizorului, caracteristici indisponibile pentru unele modele celebre. Dacă televizorul suportă standardul DLNA, imaginile video pot fi transmise wireless.
Grosimea tabletei este de numai un centimetru iar greutatea de 329 de grame, design-ul aducând un plus de mobilitate pentru utilizatorilor săi.

Alături de aplicațiile office, în activitatile de business tableta poate accesa cu succes protocoluri remote desktop prin intermediul căruia se conectează de la distanță la orice PC și server. Tableta rulează sistemul de operare Android 2.3.4 Gingerbread iar spațiul de stocare poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

Tableta AllDro Speed poate fi achiziționată în România la prețul de 649 de lei,

Specificații tehnice Allview AllDro Speed

Sistem de operare: Android 2.3.4
Procesor: A10, Cortex A8 1,2Ghz
Procesor grafic: MALI 400 MP, 4 CORE
Ecran: capacitiv, 7 inci multitouch
Redare: FullHD
Gaming, Multitasking
Suporta Flash Player 11
microSD
Wi-Fi 802.1.1 b/g
Memorie: Flash 4GB

AllDro Speed
AllDro Speed

To Top

Citește articolul precedent:
Papa merge pe Android

Judecând recenta acțiune de promovare a tabletelor Sony am putea spune că Papa Benedict XVI merge pe mâna sistemului de...

Închide