Allview lansează A9 Plus, un telefon cu Android Go

| |

Allview, marca românească de smartphone-uri și tablete, lansează A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android Oreo (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare Android Oreo (Go edition) este dedicat telefoanelor cu mai puțină memorie internă – sub 1GB RAM – pe care versiunea standard de Android și aplicațiile dezvoltate pentru acestă nu rulează în condiții optime. Grație sistemului de operare, A9 Plus are o performanță optimizată și oferă utilizatorului de 2 ori mai mult spațiu în memoria internă.

Noul telefon va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care își doresc un smartphone accesibil și în același timp rapid.

Android Oreo (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Telefonul este disponibil în România la prețul de 369lei.

Allview A9 Plus

Allview A9 Plus

Allview lansează A9 Plus, un telefon cu Android Go, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!