Allview lanseaza tableta AllDro 2

| |

Compania brașoveană, Visual Fan, a lansat noua tabletă Allview AllDro 2 ce se remarcă prin prețul scăzut de achiziție. Pentru numai 749 de lei, utilizatorul primește un ecran rezistiv cu diagonala de 8 inci, în format 4:3, un procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz și 4GB memorie internă.

Asemeni modelului Neura, important sub brand propriu de o altă firmă românească, AllDro 2 rulează sistemul de operare Android 2.2 Froyo dedicat telefoanelor mobile și mai puțin recomandat tabletelor.

Pentru a reduce puternic costurile de producție, Visual Fan a comandat producătorilor chinezi un ecran rezistiv, complet neindicat pentru tablete. Din această cauză selectarea opțiunilor prin atingerea ecranului devine dificilă fapt care îndepărtează acest produs de realitățile pieței.
Clienții care optează pentru acest model de buget se pot conecta la internet fie prin Wi-Fi fie prin 3G dacă optează pentru un abonament de date la unul dintre operatorii de telefonie mobilă.

Alături de tabletă, Visual Fan oferă câteva accesorii dar și soft-uri interesante cum ar fi aplicatia office ce permite editare și crearea unor pagini de lucru, documente Word, fişiere PDF și prezentări PowerPoint în formatele lor originale.
Memoria tabletei poate fi extinsă până la 32GB cu ajutorul unui card microSD.

Specificații principale Visual Fan Allview AllDro 2

– Ecran touchscreen rezistiv, rezoluție 800×600 pixeli, diagonală 8 inci, format 4:3
– Sistem de operare Google Android 2.2 Froyo
– Procesor Samsung Cortex A8, 1 GHZ
– Memorie Flash 4GB
– Memorie externă până la 32GB prin microSD card
– Camera frontala VGA
– Conectivitate WLAN WiFi 802.11 b/g
– Sunet MP3, MIDI, WAV, ACC (ACC, ACC+, ACC-LC), OGG
– Video AVI(H.264, DivX, XviD), RM/RMVB, MKV, FLV, MPEG 1,2,4, 3GP, VMW, MP4, DAT, VOB
– Imagini BMP, JPG, TIF, PNG, GIF
– Ieșire video HDMI, tip C
– Baterie Li-Ion 2400 mAh
– Autonomie muzică 15 ore, video 4.5 ore, navigare internet 6 ore
– Culoare negru
– Dimensiuni 206 x 139 x 157,9 mm
– Greutate 530,7 g


Allview lanseaza tableta AllDro 2, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Allview lanseaza tableta AllDro 2”

  1. Un simplu ecran capacitiv schimba per total tableta. Nu pot sa-mi imaginez cum ai putea naviga pe net apasand folia rezistiva. Hardwareul e slab, pretul e corect. tableta ar merge pentru personalul firmelor de pe teren sau mai stiu eu ce aplicatii industriale.. si cam atat,

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!