stiri

Allview lansează X2 Soul, un telefon performant și subțire

Allview X2 Soul

Allview lansează astăzi noul său vârf de gamă. Smartphone-ul X2 Soul este un telefon cu specificaţii de top, ales cu grijă din oferta OEM. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează printre cele mai subţiri telefoane din lume. (vezi ofertele Allview)

Dimensiunile telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor de ultimă oră. Noul device este fabricat în proporţie de 98% din metal şi sticlă, fiind acoperit pe ambele părţi de un strat subţire de sticlă Corning Gorilla Glass (0,55 mm grosime în partea frontală şi 0,40 mm în partea din spate). Având o grosime de numai 1 mm, display-ul cu care este dotat X2 Soul este recunoscut ca cel mai subţire ecran Amoled de pe piaţă. Cu toate că este un device care redefineşte conceptul „ultra slim”, nu s-a făcut nici un compromis în ceea ce priveşte bateria. Aceasta ocupă aproape 2/3 din interiorul device-ului, valoarea raportului capacitate/densitate fiind una ridicată. Datorită tehnologiei avansate a componentelor, placa de bază măsoară doar 0,6 mm grosime.

Ecranul Full HD Super Amoled de 5 inch oferă un unghi mare de vizualizare, o luminozitate ridicată şi imagini extrem de clare datorită densităţii ridicate a pixelilor (441 ppi). Noul smartphone este dotat cu un procesor Octa Core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, conectivitate HDSPA, Bluetooth 4.0 şi două camere foto de 13MP, respectiv 5 MP.

Puternicul procesor Octa Core MediaTek MT6592 pe 28 nm oferă, alături de soluţia grafică Mali 450, performanţe premium în jocuri, un multi-tasking avansat şi o experienţă fluentă de browsing.

Allview X2 Soul

Allview X2 Soul

Camera foto principală Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus şi Led Flash pune la dispoziţie utilizatorilor o serie de funcţii precum înregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport şi foto panoramic.

Smartphone-ul X2 Soul este disponibil în două variante de culori (negru şi alb) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1499 lei.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

To Top

Citește articolul precedent:
Vodafone Smart Tab 4 8”
Tableta Vodafone Smart Tab 4 8” este disponibilă la abonament

Vodafone extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model. Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ este...

Închide