stiri

Allview merge pe telefoane Dual-SIM

Allview P4 DUO

Allview s-a specializat în telefoane dual-SIM, anticipând o cerere care nu a fost niciodată onorată așa cum trebuie. Telefonul P4 DUO este derivat din P4 Alldro și dispune de un ecran S AMOLED de 4.3 inci.

Datele utilizatorului sunt stocate în memoria flash de 4GB iar camera foto de 8 megapixeli cu autofocus este concepută pentru a realiza fotografii de calitate. Procesorul Cortex A9 dual-core rulează cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, telefonul având acces la aplicațiile din Google Play.

Tehnologia Gemini V2 oferă modelului P4 DUO posibilitatea ca în timp ce un SIM este folosit pentru traficul de date, cel de al doilea să recepționeze apeluri telefonice. Cu P4 DUO, utilizatorul poate alege SIM-ul pe care să facă transfer de date, având control total asupra plăților.

Compania românească a crescut de la an la an și speră acum la o cifră de afaceri de 2.5 milioane de euro. Până la sfârșitul anului, brașovenii speră să vândă circa 40.000 de tablete. Allview are sediul în Brașov și plătește salariile pentru 40 de angajați. Produsele sale sunt concepute parțial în România iar producția este făcută în China.

Allview P4 DUO

To Top

Citește articolul precedent:
Allview Alldro Speed DUO
Allview lansează o tabletă cu Jelly Bean

Allview a lansat prima tabletă a companiei ce rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Alldro Speed DUO dispune...

Închide