stiri

Allview ne aduce o altă chinezărie!

Teclast P89 Mini

Produsele chinezești importate de firmele românești sub brand propriu respectă criteriile minime de calitate. Allview Viva i8 este o tabletă cu ecran de 7.9 inci ce are la bază un chipset Intel.

Ecranul IPS are o rezoluție de 1024×768 pixeli indică faptul că s-a urmărit, în principal, obținerea unui preț cât mai mic de vânzare. Chipset-ul Intel Intel Atom Z2580 oferă în schimb două nuclee de procesare la 2Ghz și poate fi întâlnit pe modele mult mai pretențioase. Dacă deja vedeți o harababură nu vă faceți probleme, chinezii fabrică aceste tablete la kilogram și trec peste mici „detalii” specifice culturii europene.

Tableta Allview Viva i8 este vândută în România cu prețul de 900 lei (272 dolari). O tabletă chinezească similară ca performanțe, Teclast P89 mini să spunem, costă 125 pe Alibaba.com. Diferența de la 125 dolari la 272 de dolari intră în diverse buzunare, taxele și impozitele practicate de statul român având cea mai mare pondere în dublarea prețului.

Teclast P89 Mini

Teclast P89 Mini

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Mi3
Xiaomi a vândut 220.000 de telefoane în câteva minute

China este o țară cu economie prosperă unde cifrele de vânzări au întotdeauna mai multe zerouri. Chinezii de la Xiaomi...

Închide