accesorii mobile

Allview oferă becuri inteligente și comutatoare wireless

Allview Smart Home

Allview va distribui în România produse smart pentru acasă cum ar fi becurile inteligente cu comutator wireless. Compania brașoveană a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de soluții pentru smart home și va continua să extindă portofoliul dedicat caselor inteligente.

Allview a pregătit două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „dacă/atunci”, ce permit schimbarea automată a iluminatului din locuință. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam și controlate prin aplicația Android dedicată.

Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibilă o varietate impresionantă de 1,6 milioane de nuanțe de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atât pe lumină caldă, cât și rece, fiind disponibile mai multe tonuri în funcție de preferințe. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, având o putere de 7W și durată de viață de 15.000 de ore.

Allview Smart Home

Allview Smart Home

Pentru a spori confortul locuinței, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuiește orice întrerupător din locuință, prin realizarea a șase scene presetate. Cu un design minimalist și dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafață plană, nefiind nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcționează pe baterii. Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcțiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineață: trage draperiile, pornește televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (oprește toate aparatele și luminile).

Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile deja în România la următoarele prețuri – Smart Bulb (129 lei), Rainbow Smart Bulb (199 de lei), Comutator de scene wireless (249 de lei).

To Top

Citește articolul precedent:
HUAWEI P10
Huawei P10 este disponibil în România. Vezi prețul!

Începând cu această săptămână, noul Huawei P10 va fi disponibil la nivel național, în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă,...

Închide