Allview P3 Alldro via Brașov

| |

Brașovenii de la VisualFan au comandat în China un alt smartphone dual-SIM, comparabil din punct de vedere al performanțelor cu orice alt telefon mainstream.

P3 Alldro rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread și dispune de un ecran capacitiv cu diagonala de 4.1 inci. Surprinzător este faptul că rezoluția acestuia este de 480×800 pixeli, rezultând o densitate de 240dpi, ceea ce nu este deloc rău.

Terminalul este motorizat de un procesor ARM11 setat la frecvența de 670MHz, alături de care este atașat nucleul grafic POWERVR SGX 531.
Camera video are o rezoluție de 8 megapixeli și focalizare automată. Suportul oferit de funcțiile Smile Detection, Face Detection sau Panoramic ajută utilizator în realizarea unor fotografii de calitate.

Telefonul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau prin 3G. Utilizatorul poate crea un hotspot mobil prin care poate partaja conexiunea către alte persoane. Viteza de transfer a datelor este optimizata în cazul unei conexiuni 3G prin tehnologia HSPA ce permite viteze de upload de până la 5.4 Mbps și de download de 7.2 Mbps.

P3 AllDro este cu adevărat versatil în ce privește efectuarea apelurilor telefonice. Utilizatorul poate opta pentru unul dintre cele două numere SIM sau poate suna cu ajutorul unei aplicații VoIP precum Skype sau Yahoo Messenger.
Aparatul este disponibil în varianta de culoare negru, urmând ca în scurt timp să fie comercializat și în varianta albă.

P3 Alldro

Allview P3 Alldro via Brașov, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Allview P3 Alldro via Brașov”

  1. „Brașovenii de la VisualFan au comandat în China un alt smartphone dual-SIM”….corect. Imi place. In sfarsit ceva adevar despre marii brasoveni de la AllView.

    Astia nu PRODUC nimic, doar CUMPARA din China, lucreaza un pic la soft si ne VAND noua de parca ar fi cine stie ce inovatori in domeniu. Nu fac decat COMERT.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!