stiri

Allview P3 Alldro via Brașov

P3 Alldro

Brașovenii de la VisualFan au comandat în China un alt smartphone dual-SIM, comparabil din punct de vedere al performanțelor cu orice alt telefon mainstream.

P3 Alldro rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread și dispune de un ecran capacitiv cu diagonala de 4.1 inci. Surprinzător este faptul că rezoluția acestuia este de 480×800 pixeli, rezultând o densitate de 240dpi, ceea ce nu este deloc rău.

Terminalul este motorizat de un procesor ARM11 setat la frecvența de 670MHz, alături de care este atașat nucleul grafic POWERVR SGX 531.
Camera video are o rezoluție de 8 megapixeli și focalizare automată. Suportul oferit de funcțiile Smile Detection, Face Detection sau Panoramic ajută utilizator în realizarea unor fotografii de calitate.

Telefonul se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau prin 3G. Utilizatorul poate crea un hotspot mobil prin care poate partaja conexiunea către alte persoane. Viteza de transfer a datelor este optimizata în cazul unei conexiuni 3G prin tehnologia HSPA ce permite viteze de upload de până la 5.4 Mbps și de download de 7.2 Mbps.

P3 AllDro este cu adevărat versatil în ce privește efectuarea apelurilor telefonice. Utilizatorul poate opta pentru unul dintre cele două numere SIM sau poate suna cu ajutorul unei aplicații VoIP precum Skype sau Yahoo Messenger.
Aparatul este disponibil în varianta de culoare negru, urmând ca în scurt timp să fie comercializat și în varianta albă.

P3 Alldro

To Top

Citește articolul precedent:
Grand Theft Auto III pentru Android

Lansarea Grand Theft Auto III pentru platforma Android poate fi considerată un eveniment major de pasionații de jocuri. Aplicația are...

Închide