Allview P7 PRO va ajunge în România la prețul de 699 lei

| |

Allview va comercializa în România un nou telefon OEM cu specificații decente. Importatorii români se bucură tot mai mult de creșterea calității telefoanelor OEM, mai ales că fabricile chinezești au căpătat experiență în relațiile cu alte companii cu pretenții în ceea ce privește calitatea produselor contractate.

Allview P7 PRO beneficiază de 2GB de memorie RAM, un procesor quad-core și o memorie flash de 16GB. Terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. O altă veste bună este că Allview P7 PRO rulează din start sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și probabil cu acesta va rămâne, știut fiind faptul că producătorul OEM nu este interesat de dezvoltarea software iar Allview nu are această capacitate.

Ecranul telefonului are diagonala de 5 inci și este acoperit cu sticlă rezistentă la zgârieturi. Camera principală oferă o rezoluție de de 8 megapixeli, fără a avea pretenții în ceea ce privește „calitatea” fotografiilor. Utilizatorii constrânși de buget vor putea cumpăra telefonul din data de 14 octombrie 2016 la prețul de 699 lei.

Allview P7 PRO

Allview P7 PRO

Allview P7 PRO va ajunge în România la prețul de 699 lei, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!