stiri

Allview P7 Seon – preț redus, performanțe de top

Allview P7 Seon

Allview va comercializa în România un nou telefon cu specificații peste medie, ce oferă utilizatorilor funcții specifice unor terminale mai scumpe. Allview P7 Seon este motorizat de un procesor cu șase nuclee ce lucrează la frecvența de 1.5GHz și de grafica Mali 450. Memoria RAM de 1GB poate părea insuficientă însă, P7 Seon rulează sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

Noul model dual-SIM afișează un ecran cu diagonala de 5.5 inci și rezoluția de 1280×720 pixeli. Suprafața ecranului este protejată cu sticlă Dragontrail Glass.

Allview P7 Seon

Allview P7 Seon

Telefonul oferă cameră frontală de 2 megapixeli și camera foto de 8 megapixeli cu bliț led și functie de filmare 1080p/30fps, 8GB memorie internă și slot microSD. Lista dotarilor este completată cu suport 3G, Wi-Fi N, Bluetooth 4.0, GPS și radio FM. Hardware-ul este alimentat de o baterie Li-ion de 2400mAh ce promite o autonomie de 520 minute în convorbire 3G și până la 240 de ore în regim stand-by.

Telefonul are preinstalată aplicația Sygic pentru navigare GPS, disponibilă gratuit pentru testare timp de 30 de zile. Aplicația nu necesită o conexiune la internet pentru a funcționa.

Allview P7 Seon este disponibil în magazinele din România la prețul recomandat de 999 lei. Vezi ofertele Allview!

Specificații Allview P7 Seon

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab S
Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil în România

Samsung anunță lansarea pe piața locală a celei mai subțiri și ușoare tablete produse de Samsung, GALAXY Tab S. Noua...

Închide