stiri

Allview TX1 Quasar pe filiera românească

TX1 Quasar

Allview a reușit să-și creeze cu rapiditate un portofoliu variat de tablete, modelele companiei fiind importate din China sub brandul propriu. TX1 Quasar este o nouă tabletă adusă în țara de Allview ce dispune de funcțiile de bază pe care se găsiți pe majoritatea modelelor Android. Deși nu este o tabletă performantă, TX1 Quasar îndeplinește cerințele de bază pentru această categorie de modele, fiind recomandată utilizatorilor mai puțin pretențioși.

Allview TX1 Quasar partea hardware

TX1 Quasar integrează un chipset cu două nuclee Cortex-A9 și rulează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0.4. Ecranul de tip IPS are diagonala de 8 inci și o rezoluție de 1024×768 pixeli. De remarcat este faptul că ecranul are un format 4/3 oferind mai multă suprafață de lucru. Utilizatorul mai găsește pe tabletă module de comunicații Wi-Fi, Bluetooth, GPS și 3G.

TX1 Quasar înglobează numai 4GB de memorie flash, pentur aplicațiile utilizatorului rămânând undeva la 2GB. În aceste condiții achiziționarea unui card microSD este absolut necesară iar costurile acestuia trebuie luate în calcul atunci când luați decizia de cumpărare.

În România, Allview TX1 Quasar costă 1000 lei. La acești bani utilizatorul poate găsi o mulțime de modele, unele dintre acestea fiind performante, iar aici am aminti Google Nexus 7.

TX1 Quasar

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus G
LG Optimus G va fi livrat la nivel global

Chiar dacă LG a lansat telefonul Optimus G în urmă cu ceva vreme, distribuția lui a fost destul de limitată....

Închide