stiri

Americanii pot cumpăra tablete cu adevărat ieftine

Hisense

Tabletele au devenit un bun de larg consum, clienții preferând să le cumpere din orice magazin, fără a mai apela la sfaturile personalului de vânzări.

Walmart, cea mai mare rețea de magazine din Statele Unite ale Americii, oferă o serie de tablete la prețuri incredibil de mici. Dispozitivele sunt oferite de Hisense și beneficiază de un hardware pe care îl puteți întâlni pe modele mult mai scumpe.

Hisense Sero 7 PRO este o tabletă bazată pe o platformă NVIDIA Tegra 3 ce încorporează un ecran cu diagonala de 7 inci și rezoluția de 1280×800 pixeli. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean și costă numai 149 de dolari (500lei). Datele sunt înmagazinate în memoria flash de 8GB sau pe cardul microSD, pe care îl puteți achiziționa separat. Tableta mai dispune de două camere foto de 2MP, respectiv 5MP, Bluetooth, 1GB RAM, Wi-Fi, NFC, porturi USB și Mini HDMI.

Prețul este foarte atractiv dat fiind că un model asemănător ca performanță costă de două ori mai mult în țara noastră. Cei care călătoresc în Statele Unite ale Americii se pot întoarce cu un astfel de model la un preț mai mult decât tentant.

A doua tabletă costă numai 99 de dolari (333 lei) și oferă un procesor dual-core la 1.6GHz, ecran cu diagonala de 7 inci și rezoluție 1024 x 600 pixeli, 4GB flash, 1GB RAM, Wi-Fi, Mini HDMI, SD și Micro USB.

În România, lucrurile se mișcă mai greu în lipsa unei concurențe puternice și a unui piețe limitate. Prețurile la tablete rămân mari în țara noastră, un român fiind nevoit să plătească în medie cu 40% mai mult pentru o tabletă.

Hisense

To Top

Citește articolul precedent:
Urban Hero
Românii de la Adonis Soft s-au clasat pe poziția a treia la EAA

Echipa românească Adonis Soft s-a clasat pe poziția a treia la secțiunea companii din cadrul competiției internaționale Ericsson Application Awards....

Închide