stiri

Android – favoritul englezilor

Android devine pe zi ce trece prima alegere a celor ce doresc să-și cumpere un smartphone. Conform studiilor derulate de Intelligent Environments, unul dintre furnizorii de software bancar, sistemul de operare Google Android a detronat mai vechiul și demodatul iOS.
Un procent de 28% dintre britanici utilizează telefoane inteligent ce rulează o versiune Android în timp ce numai 26% dintre ei mai au un model cu iOS. Windows Phone 7 nici măcar nu intră în calcule fiind menționat la categoria “alte sisteme”.
Printre britanicii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani procentul celor ce beneficiază de Android este chiar mai mare, ajungând la 36%.
Tendința de creștere a sistemului de operare Android a fost menționată și de Carphone Warehouse, unul dintre cele mai mari magazine de telefoane mobile din insulă, care a declarat creșteri ale vânzărilor cu 2000% mai mari în anul 2010 față de 2009.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Geared disponibil pentru Android

Unul dintre cele mai bine apreciate jocuri pentru sistemul de operare iOS este disponibil acum și pe platforma Android. Geared...

Închide