stiri

Android 12 ar putea debuta pe 4 octombrie

Android 11

Conform informațiilor publicate pe siteul XDA-Developers, noua versiune a sistemului de operare Android va fi disponibilă începând cu data de 4 octombrie 2021 pe telefoanele Google Pixel compatibile. Update-ul va fi livrat gradual începând cu piețele principale.

Informațiile recente mai spun că Google va publica și codul sursă pentru Android 12 pe 4 octombrie 2021. Acest cod sursă va fi publicat pe Android Open Source Project (AOSP) și va coincide foarte probabil cu lansarea Android 12. Anul trecut, Google a lansat codul sursă pentru Android 11 pe 8 septembrie 2020, la scurt foarte timp după lansarea actualizării dedicate telefoanelor Pixel.

Sistemul de operare Android 12 aduce un design modificat și îmbunătățiri pentru protejarea intimității. Cel mai probabil, noua versiune a sistemului de operare va fi implementată rapid de companiile mari precum Samsung sau Xiaomi.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung A52s
Cum să adaugi RAM virtual pe telefonul Samsung Galaxy?

Memoria RAM a telefonului este foarte importantă pentru fluiditatea aplicațiilor active, mai ales că un simplu browser poate indisponibiliza o...

Închide