stiri

Android 2.3 ar putea fi lansat zilele acestea

Actualizarea informațiilor despre noua tabletă Adam de la Notion Ink întărește ideea că Google ar putea să lanseze Android 2.3 (Gingerbread) chiar săptămâna aceasta. Informația devine mai veridică dacă luăm în calcul și declarația directorului executiv Eric Schmidt care spunea în noiembrie, la prezentarea telefonului Nexus S cu Android 2.3 în cadrul Web 2.0 summit, că este o chestiune de săptămâni până la lansarea oficială.

Android 2.3 (Gingerbread) va aduce o multitudine de update-uri interesante printre care suport pentru ecrane cu rezoluții mai mari (1366×768 pixeli) dar și posibilitatea de a rula clipuri webM.

Tableta Adam integrează o platformă NVIDIA Tegra 2 și un ecran multi-touch cu diagonala de 10.1 inci. Conexiunea la internet se poate realiza prin WLAN – 802.11 b/g/n sau 3G HSPA în timp ce telefonul mobil se poate conecta prin Bluetooth 2.1 + EDR.

Data exactă de lansare nu este cunoscută încă, dar cea mai mare parte a software-ului se află deja în faza de testare cu șanse pentru a fi lansat în termenul preconizat. Notion Ink a plănuit inițial să comercializeze tableta Adam înainte de Crăciun dar este puțin probabil odată ce echipamentul nu trece printr-o fază de evaluare, un termen mai apropiat de realitate fiind începutul lui 2011.

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds
Angry Birds genereaza un milion de dolari pe luna

Angry Birds a fost dezvoltat special pentru terminalele mobile dotate cu un ecran sensibil la atingere. Succesul aplicaţiei a fost...

Închide