stiri

Android 4.0 pe Samsung Galaxy Note din această primăvară

ICS pe Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note a ajuns un dispozitiv foarte popular în rândul fanilor Android, însumând peste 1 milion de livrări către distribuitorii din întreaga lume, fiind disponibil cu Android Gingerbread. Spre bucuria entuziaștilor de tehnologie, Samsung a anunțat că al doilea trimestru al lui 2012 va marca momentul apariției Ice Cream Sandwich pe telefonul-tabletă.

Ca să compenseze pentru întârzierea ce a stârnit comentarii din partea utilizatorilor de Galaxy Note, Samsung va împodobi acest update cu un set de aplicații, creând astfel un așa-numit Premium Suite.

ICS pe Samsung Galaxy Note

S-Pen-ul este pus în centrul atenției pentru că aplicațiile premium din viitorul update i se adresează. Prezentarea video publicată de Samsung Mobile pe YouTube ne demonstrează că îmbunătățirile livrate odată cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android pe Samsung Galaxy Tab merită așteptate cu o doză considerabilă de entuziasm.

To Top

Citește articolul precedent:
Acer Iconia Tab A510
Acer Iconia Tab A510 merge la raft

Tableta Acer Iconia Tab A510 a fost pusă în vânzare, primii cumpărători având posibilitatea să ruleze sistemul de operare Android...

Închide