stiri

Ericsson Application Awards 2014

Ericsson Application Awards 2013

Ericsson organizează pentru al cincilea an consecutiv competiția internațională Ericsson Application Awards (EAA), dedicată studenților, companiilor mici și medii din toată lumea.

Tema pentru EAA 2014 este „Apps for Working Life” („Aplicații pentru viața profesională”), în legătură directă cu viziunea Ericsson pentru o Societate Conectată cu ajutorul broadband-lui, cloud-ului, aplicațiilor mobile și serviciilor telecom. Aplicațiile înscrise pot fi pentru sistemele de operare Android sau iOS și trebuie să contribuie la îmbunătățirea, eficientizarea și ușurarea vieții profesionale și să ajute la găsirea un echilibru între aceasta și viața personală. La fel ca anul trecut, vor exista două categorii: una pentru studenți, și una dedicată companiilor mici și mijlocii care au maxim 100 de angajați.

Pentru fiecare categorie vor exista 10 finaliști: premiul acordat locul I este de 25.000 de euro, iar pentru locul al II-lea de 10.000 de euro, iar 7 dintre aceștia vor primi diplome și mențiuni onorifice. Deoarece, într-o Societate Conectată, Ericsson încurajează inovația și este principalul promotor al conceptului de tehnologie pentru a face bine, compania va oferi și un premiu aplicației care ajută la dezvoltarea sustenabilă a societății.

Ediția de anul trecut a avut ca temă „Apps for City Life” („Aplicații pentru viața urbană”), iar echipa Adonis Software din România a obținut locul al III-lea la categoria pentru companii mici și medii cu aplicația Urban Hero. În total, la competiția de anul trecut au luat parte 192 de echipe din 52 de țări din întreaga lume.

Ericsson Application Awards 2013

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY S4 mini
Samsung Galaxy S4 face trecerea la Android 4.3

Samsung a demarat luna aceasta campania de update pentru Galaxy S4 (GT-I9500). Telefonul va primi sistemul de operare Android 4.3...

Închide