Android 4.4 KitKat are o creștere constantă

| |

Android 4.4 KitKat are o creștere susținută fiind preluat de tot mai mulți producători. Noua versiune Google poate fi instalată inclusiv pe terminalele cu 512MB RAM, fapt care îi crește și mai mult popularitatea în segmentul entry-level. Cea mai recentă versiune Android a înregistrat o creștere de 4.3 puncte procentuale de la ultimul raport Google.

  • Android 4.4 KitKat: înregistrează 17.9 procente în creștere de la 13.6% la începutul lunii iunie
  • Android 4.1-4.3 Jelly Bean: înregistrează 55.5 de procente, în scădere față de luna precedentă
  • Android 2.3 Gingerbread: 13.5% în scădere de la 14.9%

O surpriză o reprezintă Android 2.3 Gingerbread, o versiune foarte echilibrată, instalată pe un număr imens de telefoane. Mulți utilizatori de Gingerbread nu au mai schimbat aceste terminale din momentul achiziției, însă vor fi nevoiți să o facă pe măsură ce aparatele ajung la finalul duratei de viață. Mai multe informații despre distribuția versiunilor Android puteți găsi în raportul Google pentru dezvoltatori.

Distribuția versiunilor Android în luna iulie 2014

Distribuția versiunilor Android în luna iulie 2014

Android 4.4 KitKat are o creștere constantă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!