stiri

Android domină piața americană

comscore

Android își menține o poziție dominantă pe piața telefoanelor inteligente din Statele Unite ale Americii. Peste 45 de milioane de telefoane rulează sistemele de operare Google, reprezentând 47.3% din piață.

În ultimele 3 luni ale anului trecut Android a câștigat 2.5 procente cotă de piață. iOS se bucură în continuare de aprecierea publicului fiind susținut de vânzările consistente de tablete iPad 2. Reasearch In Motion, Microsoft, WebOS și Symbian au pierdut din cota de piață însă Windows Phone are șase reale de creștere datorită deciziei Nokia de a instala pe telefoanele sale acest sistem de operare.

ComScore a calculat că în Statele Unite ale Americii există circa 97.9 milioane de telefoane inteligente iar numărul acestora va continua să crească.

Dintre cele 97.9 milioane de telefoane inteligente, 25.3% dintre ele sunt fabricate de Samsung. Următoarele poziții în acest top sunt ocupate de LG Electronics, Motorola Mobility și Apple. Samsung Galaxy S II a fost ales de cei mai mulți clienți ai firmei coreene, telefonul fiind apreciat de public și de specialiști.

comscore

Android domină piața americană, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S II cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Samsung Galaxy S II cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Unul dintre cele mai apreciate telefoane ale anului trecut, Samsung Galaxy S II (GT-i9100) , va primi un "facelift" menit...

Închide