Android Honeycomb prezent pe un media player

| |

Google pregătește noul sistem de operare Android Honeycomb pentru o viitoare lansare la nivel internațional, până atunci însă câteva tablete și media playere ne oferă o imagine de asamblu asupra interfeței grafice ce va domina piața echipamentelor mobile în anul 2011.

Grafica noului Honeycomb aduce în prim plan mai multe butoane de control, eliminând necesitatea tastelor. Sistemul de operare va fi prezent atât pe tablete cât și pe telefoanele mobile, în consecință funcțiile implementate și scurtăturile grafice către acestea fiind ușor de accesat în toate cazurile.

Honeycomb ar putea fi denumit Android 3.0 sau Android 2.4 așa cum ar fi natural însă acest lucru nu îl vom afla până la prezentarea sa oficială programată undeva în martie 2011. În cadrul CES 2011 am putea vedea echipamente ce rulează Honeycomb, cea mai așteptată fiind tableta Motorola.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!