stiri

Android Jelly Bean câștigă teren

Distributia sistemului Android în luna februarie 2013

Distributia versiunilor de Android este urmărită în permanență de programatorii care dezvoltă aplicații pentru telefoane și tablete.

Echipamentele care rulează sistemul de operare Android Jelly Bean au atins o cotă de piață de 16.5%, fiind în continuă creștere. Afluxul de telefoane și tablete de la Mobile World Congress 2013 se va fi simți în piață în lunile următoare când se anunță o mulțime de modele cu Jelly Bean.

Versiunile istorice precum Eclair și Froyo se mențin încă pe piață cu 1.9%, respectiv 7.6%, acest lucru fiind un semn că există oameni care folosesc telefoanele doar pentru a comunica. Lipsa de interes a producătorilor pentru update-uri este o altă particularitate care menține versiunile vechi într-un număr mare.

Datele au fost colectate de la dispozitivele ce s-au conectat la serviciile Google timp de 14 zile, până în data de 4 martie.

Distributia sistemului Android în luna februarie 2013

Distributia sistemului Android în luna februarie 2013

Mai multe informații despre statistica Google puteți afla pe pagina dedicată dezvoltatorilor.

To Top

Citește articolul precedent:
CyanogenMod
CyanogenMod a lansat o versiune bazată pe Android 4.2.2

CyanogenMod a lansat recent versiunea CM10.1-m2 bazată pe Android 4.2.2. Noua versiune este stabilă și este recomandată utilizatorilor avansați ce...

Închide