stiri

Android Marshmallow ajunge la 7.5% rată de adopție

ASUS Zenfone Go

Noile versiuni ale sistemului de operare Android schimbă în bine experiența de utilizare a terminalului. Utilizatorii care și-au achiziționat recent telefoane vor beneficia de update-uri la noile versiuni și vor profita de noile funcții ale acestora, fără să investească în alt telefon.

Google a prezentat un raport despre telefoanele care se conectează la serviciile companiei, tabelul de mai jos indicând că 7.5% dintre telefoanele cu Android rulează deja Android Marshmallow. Creșterea noii versiuni Android Marshmallow a fost rapidă, procentul înregistrat luna trecută fiind de numai 4.6%. În schimb, Lollipop își menține poziția cu un procent de 35.6% din totalul echipamentelor cu Android existente pe piață.

Distributie Android mai 2016

Distributie Android mai 2016

Android KitKat a început să scadă de la 33.4% luna trecută la 32.5% luna aceasta. Alte versiuni de Android cum ar fi: Jelly Bean, Ice Cream Sandwich și Ginger Bread au înregistrat scăderi naturale.

Distribuția versiunilor de Android este importantă pentru publicul care dorește achiziționarea unui telefon dar și pentru programatori care scriu aplicații și doresc să se adreseze unui număr cât mai mare de persoane.

ASUS Zenfone Go

ASUS Zenfone Go

To Top

Citește articolul precedent:
Meizu M3
Meizu m3 a înregistrat un record de precomenzi

Telefoanele ieftine și performante, ce au ieșit din pluton, au fost întotdeauna pe placul fanilor tehnologiei. Meizu m3 este un...

Închide