Android nu a ajuns la stupul cu miere

| |

Android se face vinovat de numai 0.49% din traficul generat de accesarea paginilor web la nivel global, conform netmarketshare.com. Cea mai mai mare parte revine, așa după cum vă așteptați, sistemului de operare Windows, ce domină în prezent piața PC-urilor. Nu mai puțin de 89.70% din traficul web a fost generat de pe calculatoare ce au rulat sistemul de operare Microsoft. Sistemele de operare Apple, instalate pe iPhone, iPad sau pe iPod touch au generat 2% din trafic.

Dacă privim către browserele pentru internet pe primul loc se situează internet Explorer cu 56%, urmat de Firefox cu 22% și de Google Chrome cu 10%. Potențialul sistemului de operare Android va fi pus în valoare de anul acesta odată cu lansarea versiunii 3.0 (Honeycomb) concepută special pentru tablete. Cei mai importanți producători de dispozitive electronice și-au anunțat intenția de a lansa anul acesta tablete ce rulează Android Honeycomb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!