stiri

Android și Samsung își domină adversarii

Cifrele publicate recent de ComScore nu fac decât să confirme ceea ce majoritatea utilizatorilor anticipau deja. Telefoanele Samsung și sistemul de operare Android domină piața din Statele Unite ale Americii. ComScore a publicat un raport privind telefonia mobilă în Statele Unite ale Americii. Perioada luată în calcul este de trei luni (lunile mai, iunie, iulie). Studiul a fost făcut pe baza unui eșantion de 30.000 de persoane.

Samsung domină piața americană, 25.6% dintre americani având un terminal produs de această companie. Pe locul al doilea se situează LG cu 18.4% în timp ce Apple este pe locul 3 cu 16.3 procente.

Google Android surclasează principalul sistem de operare concurent având un procent de 52.2%. RIM, Microsoft și Symbian ocupă locurile imediat viitoare cu o cotă de piață destul de redusă.

ComScore a evaluat numărul americanilor care folosesc un telefon mobil la 234 milioane, fără a lua în calcul copii sub 13 ani. Dintre aceștia 114 milioane de utilizatori dețineau un smartphone.

To Top

Citește articolul precedent:
Bad Piggies
Rovio anunță Bad Piggies

Rovio Entertainment, creatorii Angry Birds, au anunțat recent un nou joc în care porcușorii vor fi actorii principali. Nu se...

Închide