Android va rula și pe procesoarele Atom

| |

Intel colaborează cu Google în domeniul telefoanelor inteligente. Anunțul surpriză a venit din partea Preşedintele şi CEO-ul Intel, Paul Otellini care a declarat în cadrul evenimentului Intel Developer Forum (IDF) din San Francisco: „Computing-ul evoluează continuu. Intel colaborează cu partenerii săi pentru a oferi experienţe de computing mai mobile şi mai sigure”.

Paul Otellini a discutat despre eforturile recente ale Intel de a-şi creşte business-ul în domeniul smartphone-urilor şi a prezentat un sistem care funcţionează pe platforma Android, şi este dotat cu un procesor Intel Atom.

Colaborarea cu Google va aduce pe piaţă noi capabilităţi, care vor ajuta la accelerarea inovaţiei, a gradului de adoptare şi de alegere”, a declarat Paul Otellini. „Sunt entuziasmat de oportunităţile acestei colaborări, care le va permite clienţilor noştri să utilizeze noi produse bazate pe arhitectura Intel şi platforma Android”.

Directorul Intel a mai adăugat că inginerii companiei lucrează pentru a implementa în sistemele Ultrabook tehnologia pe 22nm „Ivy Bridge” la începutul anului viitor cu ajutorul tranzistorilor Tri-gate ai companiei.

Andy Rubin si Paul Otellini

Android va rula și pe procesoarele Atom, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!