stiri

HTC Sensation XE cu procesor la 1.5Ghz

HTC Sensation XE

HTC Corporation lansează astăzi noul Sensation XE, model poziționat ca vârf al gamei prin prisma specificațiilor tehnice. Primul lucru care atrage atenția este procesorul dual-core Qualcomm MSM8260 tactat la 1.5GHz și acumulatorul cu o capacitate mărită la 1730mAh.
HTC nu insistă asupra detaliilor tehnice și dorește să atragă atenția asupra sunetului de calitate pentru care a găsit tot felul etichete de marketing. Sensation XE rulează sistemul de operare Android Gingerbread, beneficiind de aportul miilor de aplicații disponibile în cloud.

Partea audio este crucială pentru experiența oferită de telefoanele mobile oricărui utilizator și încercăm în permanență să depășim limitele audio, să integrăm nu numai solutii optimizate de voce, dar și muzică, filme și jocuri la standarde superioare. Telefonul HTC Sensation XE oferă o experiență incredibilă care susține atașamentul nostru de a plasa utilizatorii în centrul universului lor mobil”. declară Jason Mackenzie, președintele departamentului de vânzări și marketing al HTC Corporation.

Sunetul oferit de telefonele mobile nu a fost niciodată de calitate, fiind limitat de construcția miniaturală a terminalelor. Probabil nici HTC Sensation XE nu rupe gura târgului însă lauda corporatistă nu strică niciodată chiar dacă nu are legătură cu realitatea.

HTC Sensation XE va fi disponibil în Europa spre sfârșitul lunii septembrie. Prețul nu a fost anunțat oficial dar se pare că acesta ar fi de 589 euro.
HTC Sensation XE
HTC Sensation XE

To Top

Citește articolul precedent:
Git Media anunță două tablete cu Honeycomb

Git Media a anunțat două tablete cu diagonala de 10 inci, echipate cu sistemul de operare Android Honeycomb. Primul model,...

Închide