aplicatii

Aplicația Adulmec.ro te ține la curent cu toate ofertele din orașul tău

Cupoanele de reduceri au debutat în România cu un succes impresionant. Poate că mulți se așteptau să fie o fază trecătoare, dar iată că după atâta vreme voucher-ele de reduceri sunt încă la mare căutare.

Pentru împătimiții de reduceri, Adulmec.ro vine cu o aplicație interesantă – un agregator de oferte pentru a scuti utilizatorul să răsfoiască prin toate site-urile și newslteter-ele de profil. Recent, aplicația a apărut și în Android Market.

Aplicația Adulmec.ro

Cu Adulmec.ro app, puteți căuta oferte după categorie, zona preferată și site-ul de reduceri preferat. După ce au fost aplicate filtrele, cupoanele disponibile pot fi afișate fie sub formă de listă sau pe hartă. Butonul „cumpără” redirecționează către site-ul pe care este disponibilă oferta aleasă. Harta interactivă îi poate permite utilizatorului să vadă toate ofertele diponibile din orașul său, dacă nu sunt aplicate filtrele.

În epoca vitezei, în care mobilitatea nu mai este un avantaj, ci o necesitate, aplicația Adulmec.ro vine în ajutorul împătimiților de oferte cu o funcționalități inteligente și un design impecabil.

Filmul de prezentare al Adulmec.ro app:

To Top

Citește articolul precedent:
Evolio EvoTab 2
Evolio EvoTab 2

Evolio face un nou pas pentru actualizarea ofertelor Android. Tableta EvoTab 2, lansată astăzi, este echipată cu un procesor Cortex...

Închide