Aplicația GPS Sygic adaugă noi funcții

| |

Aplicația GPS Sygic pentru Android adaugă noi funcții cum ar fi căutarea full-text. Sygic este o aplicație de bavigare GPS pe telefon, gratuită, ce stochează hărțile în memoria aparatului.

Sygic nu are nevoie de o conexiune la internet, astfel că veți avea un GPS funcțional chiar și atunci când sunteți în munții din Bulgaria. Aplicația are peste 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial, iar acum lansează o nouă funcție de căutare full-text. Căutarea full-text permite utilizatorilor să găsească destinațiile mai rapid și mai ușor, fără atâtea bătăi de cap.

Sygic

Sygic

Prin funcția de căutare full-text îmbunătățită, Sygic dorește să restituie plăcerea deplasărilor cu autovehiculul personal. Noul upgrade cu hărți actualizate este gratuit pentru toți utilizatorii. Este inclusă și compatibilitatea cu funcția Puncte de interes oferită de Sygic, care permite conducătorilor auto să vadă evaluările Foursquare și Yelp, precum și datele de contact, programul de deschidere și chiar categoria de preț a fiecărui punct de interes.

Navigație GPS Sygic pentru Android & iOS

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!