aplicatii

Aplicația Salvamont îți aduce informații despre pârtiile de schi

salvamont

Pasionații de schi vor profita din plin de vacanța de iarnă și de zăpada de la munte. Pe lângă echipament și precauție mai este necesar ca aceștia să fie foarte bine informați. Aceștia au acces de acum la mai multe informații despre pârtiile de schi, notificări zilnice și conținut special, direct pe telefonul mobil, prin aplicația Salvamont de la Vodafone.

Utilizatorii aplicației Salvamont primesc zilnic informații actualizate despre 130 de pârtii din întreaga țară, ce includ: grosimea stratului de zăpadă, condițiile zilnice de schi, hărțile munților și detalii despre fiecare pârtie. Astfel, aceștia pot afla, direct prin telefonul mobil, și informații despre lungimea pârtiilor, diferența de nivel, gradul de dificultate, programul de funcționare, mijloacele de transport disponibile pe pârtie, nocturna și tunurile de zăpadă artificială.

Aplicația Salvamont

Aplicația Salvamont a depășit 25.000 de descărcări, în primele 10 luni de la lansare, iar serviciul mobil are 20.000 de vizitatori unici pe lună. Aplicația, compatibilă cu Android și iOS, va fi disponibilă în curând și pentru terminalele Windows Phone. De asemenea clienții Vodafone pot apela gratuit numărul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668). Aplicația Salvamont poate fi descărcată din Google Play.

salvamont

Butonul Tracking transmite traseul vostru către Salvamont.

În România sunt 53 de echipe Salvamont localizate în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița, Brașov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vrancea.

To Top

Citește articolul precedent:
EBODA V35
E-Boda oferă două smartphone-uri dual-SIM

E-Boda a selectat de pe piața chineză noi telefoane pe care le va vinde sub brandul propriu. Noile modele sunt...

Închide