Aplicația Urban Hero îți arată probleme din oraș

| |

Adonis Software a câștigat anul acesta, în mai, locul al treilea la competiția internațională Ericsson Application Awards, secțiunea pentru companii, cu aplicația Urban Hero, un proiect de responsabilizare urbană pentru dispozitive mobile care permite raportarea unor probleme generale cu care se confruntă un oraș, de la gropi în asfalt sau cabluri căzute până la gunoi depozitat în locuri nepotrivite.

După câștigarea premiului, Ericsson România a continuat să țină legătura cu echipa Adonis și, în urma mai multor întâlniri și schimburi de idei, au colaborat la extinderea capabilităților aplicației. Astfel, varianta actualizată permite atât cartografierea locurilor unde se pot face donații sau voluntariat, cât și a locurilor frumoase din București.

Urban Hero

Urban Hero

Aplicația Urban Hero în noua sa formă a fost utilizată de peste 150 de angajați Ericsson în cadrul unui teambuilding de responsabilizare urbană, menit să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, dar și a locurilor care merită văzute în capitală. Pe parcursul unei zile, angajații Ericsson au făcut peste 800 de rapoarte, sesizând mai multe aspecte problematice ale orașului, de la mobilier stradal deteriorat, semne de ciculație lipsă până la mașini sau clădiri abandonate și gropi în asfalt.

Aplicația Urban Hero de la Adonis Software poate fi descărcată din Google play.

Aplicația Urban Hero îți arată probleme din oraș, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!