Aplicația Wikipedia pe Android Market

| |

Wikipedia Foundation a publicat pe Android Market o aplicație care permite parcurgerea celei mai mari enciclopedii din lume. După protestul împotriva legilor SOPA și PIPA, Wikipedia înțelege că va exista viață și după cenzura americanilor.

Programul pentru Android permite salvarea paginilor pentru uzul offline, căutarea în articole, limbaje diverse și multe altele. Enciclopedia, disponibilă acum pe telefoanele cu Android, conține 20 de milioane de articole în 280 de limbi și este cea mai cuprinzătoare lucrare existentă vreodată în istoria umanității.

Aplicația Wikipedia este gratuită și are nevoie de sistemul de operare Android 2.2 Froyo sau de o versiune superioară. De la postarea aplicației în Android Market numărul descărcărilor a crescut rapid până la 50.000 indicând faptul că utilizatorii consideră Wikipedia un produs valoros.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!